Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony je objavio zahtevnost i prednosti Uncharted: Legacy of Thieves na PC-ju

Tokyo Games Show koji se ovih dana održavao u Japanu bio je odlična prilika da Sony konačno pruži informacije o izlasku PC edicije Uncharted: Legacy of Thieves za koju smo verovali da će nam stići još tokom vrelih letnjih meseci. Na sreću, čekanje je blizu kraja.

No, pođimo redom. Prvo informacija koja je procurela u javnost zapravo je došla sa Epic Games Storea, prenosi DSOG. Ako se mazohista, i5 4430/Ryzen 3 1200, 8 GB RAM i GTX 960/290X biće vam dovoljni, ali samo za igranje u 30 fps i to u rezoluciji od 720p. Sa druge strane, kao preporuka navodi se i7-4770/Ryzen 5 1500X, 16 GB RAM i GTX 1060/RX 570. Nije mnogo,ali ovo je samo preporuka 1080p i 30 fps, uz high nivo detalja. Važno je spomenuti i da igra zauzima nešto preko 120 GB prostora, kao i da Sony toplo preporučuje SSD.

Nekoliko dana kasnije oglasio se i Sony zvaničnim saopštenjem da će se igra pojaviti 19. oktobra, a stigao je i oficijalni trejler. Sem toga, navodi se da će igra podržavati FSR 2.0 odnosno DLSS, podršku za ultra-wide ekrane i neograničen fps. Velike razlike u odnosu na PS5 ediciju ne treba očekivati, ne računajući tu naravno podršku za više rezolucije i bolji nivo AA. Dodali bismo i da PC verzija u potpunosti podržava Dualsense kontroler, tako da je doživljaj isti kao na PS5!

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!