Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Stiže prva ekspanzija za Cyberpunk 2077, vraća se i Keanu!

Cyberpunk 2077 spada među igre sa najgorim startom prodaje u istoriji, ali i među one koji su ipak uspeli da vremenom poprave stvari. Korak dalje u tom smeru predstavlja upravo najavljena ekspanzija pod nazivom “Phantom Liberty”, koja će biti objavljena 2023. godine.

Kako se navodi, ovo proširenje tematski je zamišljeno kao špijunski triler, a najlepše od svega, biće smešno u novi distrikt Night Cityja. Iako je CD Projekt RED objavio tizer trejler, iz njega je teško doneti mnogo zaključaka. Jedan od njih ipak jeste da ćemo kao V biti u prilici da upoznamo sijaset novih likova. Ipak, neki stari će se vratiti, poput Johnnyja Silverhanda koga ponovo tumači Keanu Reeves. Ono što je još interesantno jeste da se ekspanzija najavljuje za PS5, Xbox Series i PC, dok se verzije za PS4 i Xbox One ne spominju.

Ono što ne moramo čekati do naredne godine jeste Edgerunner DLC, a koji je baziran na istoimenom animeu čije prikazivanje počinje 13. septembra na Netflixu. CD Projekt RED nastavlja i sa ispravljanjem gejmplej problema, pa ćemo uskoro dobiti i novi apdejt koji će policajce učiniti pametnijim, a unapređena je borba prsa u prsa ali i dok ste u vozilu. Očigledno je da Cyberpunku 2077 predstoji dug život, ali i da će biti potrebno još mnogo rada kako bi on postao ono što se od njega očekivalo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!