Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Returnal stiže na PC: Dokazi su tu!

Već ranije stizali su signali kako će Returnal jednog dana završiti na PC-ju, a poslednji put o tome smo pisali u maju. Ipak, kako sad prenosi Eurogamer, ovog puta na tu temu govorili su zvaničnici Housemarquea i PlayStation Studiosa, kao razvojni tim, odnosno izdavač.

Naime, na GDC-u je prikazan Returnal, a ono što je interesantno jeste da je u pitanju bila PC verzija. S obzirom da su se u junu pojavili i screenshotovi koji pokazuju menije sa podešavanjima, čini se da je igra spreman i da bi mogla da se pojavi takoreći sutra. Ono što je očigledno jeste da Sony drži kočnicu i da će je otpustiti tek onog momenta kad bude siguran da je u potpunosti iscrpljen potencijal igre na PS5, odnosno da od nje ne može puno da se zaradi. Inače, Returnal se pojavio u aprilu 2021. godine, što ga čini starim oko godinu i po dana.

Sony je već ranije najavio da će veliki deo PS5 eksluziva izbaciti i za PC, ali čini se da će stvari nastaviti da funkcionišu po modelu koji podrazumeva veliko kašnjenje. Ipak, sudeći po odličnoj prodaji God of Wara ili novog Spider-Mana, igračima to nimalo ne smeta! Uz Returnal, u narednom periodu možemo očekivati Spider-Man: Miles Morales, The Last of Us Part 1, Uncharted Legacy of Thieves kolekcija i Sackboy a Big Adventure.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!