Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Glasine su bile tačne – stiže Assassin’s Creed Mirage!

Kao što se pričalo, naredna Assassin’s Creed igra vodiće nas u drevni Bagdad, a sad imamo potvrdu i da će ona nositi podnaslov Mirage. Ubisoft je nakon brojnih curenja informacija odlučio da više nema svrhe ćutati, pa je igru najavio na Twitteru.

Kako stoji u objavi, više informacija biće objavljeno 10. septembra na Ubisoftu Forwardu u 21h po našem vremenu. Ništa više od toga nije rečeno, ali Bloombergov izvor koji se do sad pokazao kao pouzdan govori da je igra sigurno smeštena u Bagdad i da je glavni junak Basim Ibn Ishaq (Loki). Kako se navodi, ova igra predstavlja povratak korenima, u smislu da je fokus na šunjanju a ne beskrajnom podizanju iskustvenih nivoa i dijalozima. Dok čekamo zvanične informacije, one nezvanične nastavljaju da cure!

Kako navodi poznati i pouzdani leaker iz Ubisofta j0hnathan, ovo će biti prva igra još od nesrećnog Unityja u kojoj ćemo videti ulice prepune ljudi. To će dati živost Bagdadu koji je podeljen u četiri zone, a svaku od njih kontroliše lokalni šerif. Ipak, biće prilike i da izađemo iz grada i posetimo pustinju, oaze i oblasti oko reka. Igra nema želju da ruši rekorde kad je reč o veličini sveta, što nam se čini kao dobra ideja. Takođe, vraćene su i neke stare mehanike, poput bacanja noževa ili skrivanja po krovovima. Da je sve ovo verovatno istina, govori nam to što je j0hnatan u međuvremenu popio suspenziju na Twitteru, prenosi Eurogamer. Nema sumnje da je Ubisoft veoma nervozan povodom svega, i da se kao i mi pita šta će još izaći u javnost u narednih nekoliko dana.

Tagovi: Assassins’ Creed

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!