Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Mrtvac je živ! Dead Island 2 je živ, već 10 godina je u razvoju!

Duke Nukem Forever nekad je važio za nedostižan standard kad je reč o odlaganju izlaska igre, ali stvari su se promenile. Osim što je sigurno da će ga Beyond Good & Evil 2 nadmašiti, nije daleko ni Dead Island 2 koji je nekim čudom još u razvoju, iako su mnogi i zaboravili na njega.

Ovaj naslov sa razvojem je počeo pre tačno 10 godina, a njemu je radio Yager Development. Međutim tri godine kasnije, projekat je prešao u ruke Sumo Digitala koji je pogađate, takođe oteran sa projekta. Siroti Deep Silver je kao izdavač bio toliko razočaran da je na kraju sam počeo da radi na igri, angažujući se kroz svoj interni studio Dambuster. Od početka njihovog rada na igri prošle su tri godine, a sad konačno možemo videti plodove tog rada – doduše, izgleda zahvaljujući nesmotrenosti Amazana koji je objavio nove screenshotove, prenosi DSOG.

Amazonov listing je u međuvremenu obrisan, ali naravno, slike su se već proširile internom, a kao datum izlaska navodi se februar 2023. godine. Dešavanje igre biće smešteno u Los Anđeles gde naravno izbija zombi epidemija. Vodeći šest likova u gradu koji je u karantinu, cilj je ne samo preživeti već shvatiti šta se dešava i kako je pandemija uopšte počela. Ovi procureli screenshotovi i ne govore previše osim da je dizajn zombija prilično kreativan, ali moguće je da će već naredne nedelje igra biti predstavljena na Gamescomu!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!