Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Need for Speed Most Wanted rimejk tera na suze

Nova generacija konzola uveliko se raširila, ali broj spektakularnih igara i dalje je skroman. Dok prve Unreal 5 igre tek pristižu, fanovi sami rade vizije rimejkova pojedinih hit igara iz prošlosti. Ovog puta na redu su mnogima omiljeni Need for Speed kao i odlični Midnight Club serijal.

TeasePlay (isti tim koji je prikazao i Bully rimejk) objavio je nekoliko trejlera, a svi oni izgledaju fascinantno uz neverovatnu količinu detalja i naravno, rej trejsing. Zapanjujuće je da mali tim entuzijasta može da stvori ovako nešto praktično bez budžeta, ulažući samo svoje vreme. Naravno, ovaj rimejk neće se pojaviti u bilo kakvoj formi s obzirom da bi EA reagovao iste sekunde, ali on može pomoći da EA razmisli o rimejku. S obzirom da kompanija odavno tesno sarađuje sa brojnim auto kompanijama, ne verujemo da bi bilo problema sa obnavljanjem licenci za vozila.

Slična je situacija i kad reč o Midnight Club rimejku. Doduše, njegov naziv prilično je konfuzan, jer sudeći po videu smeštenom u Los Anđeles odnosno licenciranim vozilima, ovde se radi o rimejku poslednje igre u serijalu, Midnight Club: Los Angeles. Ovaj naslov objavljen je još 2008. godine i još uvek je poslednja vožnja koja je došla iz Rockstar Games produkcije. Midnight Club je po svom konceptu bio najsličniji Need for Speed Underground igrama, mada je mnogo toga pozajmio i iz Midtown Madness serijala, kojeg se seća još manje vas.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!