Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

EA Sports prodavao FIFA 23 Ultimate Edition za sedam dinara – ko je kupio, njegova je zauvek

Šta danas možete da kupite za sedam dinara? E, pa možete FIFA 23 Ultimate Edition, ili ste to makar mogli da uradite u Epic Games Storeu u verziji za indijsko tržište. Naime, cena igra u pretprodaji iznosila je 4,8 rupija, odnosno tih spomenutih sedam dinara.

Kako je regularna cena 3499 rupija, to znači da je EA Sports ponudio rekordan popust od 99,98 procenata! Dok je kompanija shvatila svoju grešku, prodato je ko zna koliko kopija, ali u svom saopštenju, EA navodi da neće kažnjavati kupce i poništavati im kupovine. “Postigli smo spektakularan autogol kad smo ponudili FIFA 23 po pogrešnoj ceni”, stoji tamo. “To je bila naša greška, i želimo da znate da će svi koji su je kupili po toj ceni i dobiti.” Neko bi rekao da je to i realna cena igre, s obzirom da EA svake godine zaradi na stotine milione evra kroz kockanje koje je dostupno i maloletnicima – FIFA Ultimate Team.

Kad smo već kod Ultimate Teama i način da se namame deca, EA je započeo saradnju sa Marvelom koji je je neke od najpoznatijih fudbalera pretvorio u superheroje, prenosi ESPN. Ricardo Carvalho tako je postao The Anticipator a Claudio Marchisio je Il Principino. Naravno, do svih njih možete doći isključivo putem lootboxova, a uz pomoć pravog novca, veće su šanse da vam se to desi. Po svemu što smo videli do sad, FIFA 23 deluje kao još jedno standardno izdanje igre bez većih iznenađenja, pa nema ni govora da će neki od velikih problema koji proganjaju serijal biti rešeni.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!