Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Jordan Challenge je razlog da kupite NBA 2K23 bez razmišljanja!

2K Sports odlučio je da NBA 2K23 posveti Michaelu Jordanu, s obzirom da je 23 logična asocijacija na njega. Povodom toga, u igru se vraća i Jordan Challenge mod, koji smo prvi i poslednji put videli u NBA 2K11. Ipak, ono što je urađeno ovog puta pomera apsolutno sve granice!

U The Jordan Challenge modu bićemo u prilici da se proživimo 15 nezaboravnih momenata u karijeri bez ikakve sumnje najboljeg košarkaša svih vremena. To obuhvata ne samo vreme njegove najveće slave kad je osvajao titule sa Bullsima, već i mečeve iz osamdesetih godina, pa čak i nastupe za reprezentaciju SAD. Među izazovima su tako postizanje 63 poena protiv moćnog Bostona sa Larryjem Birdom, šest trojki u prvom poluvremenu NBA finala 1992. godine ili njegova poslednja utakmica u dresu Bullsa, prenosi Operation Sports. Međutim, ono što fascinira jeste prezentacija.

Naime, svaka era izgledaće potpuno drugačije vizuelno, tako da će kvalitet slike varirati, kao i prezentacija, a sve kako bi se postigao efekat gledanja TV prenosa iz tih perioda. Očekujte čak i autentične arene (čak i one koje više nisu deo NBA ili ne postoje, dresove, pa čak i sponzore! I gejmplej je u skladu sa stvarnošću, pa tako nećemo gledati festival trojki i nepostojeće odbrane koje “krase” današnju ligu. Stariji će tako moći da se podsete vremena kad se igrala prava košarka, gde je bio dozvoljen mnogo ozbiljniji kontakt, pa je doći do poena bilo mnogo teže i bolnije. Sa druge strane, mlađi će dobiti priliku da na interaktivan način upoznaju najbolju eru NBA košarke i vide šta su to propustili. Na kraju, još malo poslastica – u igri se nalaze i intervjui sa brojnim zvezdama koji su bili akteri svakog od ovih događaja – od Dennisa Rodmana koji se sa njim tukao dok je bio u dresu Detroita, do Patricka Ewinga i njegovih Nicksa protiv kojih je bio redovno inspirisan. Na kraju, tu je po prvi put i autentična prezenetacija kad je reč o predstavljanju igrača, sve sa čuvenim najavljivačem Rayom Clayom.

Sve ovo The Jordan Challenge ne čini samo najboljim mogućim načinom da se oda počast jednom sportisti, već potencijalno i najboljim modom u jednoj sportskoj igri u istoriji! The Jordan Challenge biće deo svih verzija igre, ali mi još jednom predlažemo da bojkotujete PC verziju koja će biti identična kao na PS4 i Xbox One konzolama.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!