Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Take-Two siguran: GTA 6 postavlja standarde u svetu zabave!

Očekivanja od GTA VI već su velika, a Take-Two samo je sebi nabio dodatni pritisak! Naime, direktor kompanije Strauss Zelnick objavio je da će GTA VI biti naslov na koji će se ugledati čitava industrija zabave!

Kako je on naveo u intervjuu za GamesIndustry.biz, razvoj novog GTA ide po planu. “Razvoj igre je uveliko u toku, a Rockstar Games tim je još jednom odlučan u nameri da postavi standarde za serijal, igračku industriju, ali i za industriju zabave sveukupno. To je nešto što su oni i radili do sad” ističe on. Iako ovo jeste pohvala na račun tima i znak poverenja u njih, istovremeno se čini da će ovo samo predstavljati dodatni pritisak na Rockstar Games. U međuvremenu, informacije o igri nastavljaju da cure, ali razvojni tim teško da će se oglašavati povodom svega.

Novac je inače preko potreban Take-Two Interactiveu jer su ovog proleća za 12.7 milijardi kupili Zyngu, kompaniju poznatu po zloglasnom Farmvilleu. Dodatni problem je činjenica da u čitavom svetu vlada kriza, što se onda ispoljava i na slabiju prodaju video igara. Ipak, treba i reći da je GTA V i ove godine prodat u neverovatnih pet miliona primeraka, dok je NBA 2K22 došao do cifre od 12 miliona, što je dosadašnji rekord.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!