Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Naughty Dog očajnički pokušava da dokaže da The Last of Us rimejk vredi 70 evra

Rimejkovi igara mogu da budu prava umetnost, a to smo videli recimo na primeru Crash Bandicoot trilogije. Međutim, problem je kad kompanije rade rimejk igara koje su još relativno sveže i pritom imaju odlične remastere.

Naughty Dog tako je pod žestokom paljbom otkako je najavio The Last of us Part 1 za PS5 (a potom i PC), jer je reč o rimejku igre koja se pojavila 2013. za PS3, a godinu dana kasnije dobila i odličan PS4 remaster. Naime, kompanija očajnički pokušava da dokaže kako je ovo treće izdanje drastično bolje od remastera, i da apsolutno vredi 70 evra. Na Twitter profilu kompanije tako je usledilo novo poređenje između PS4 i PS5 verzije. Očekivano, mišljenja su podeljenja oko toga da li su unapređenja zaista značajna, ali izgleda da se gotovo svi slažu da je 70 evra previše u svakom slučaju.

U prilog negativnom stavu o igri ide i to što je ovaj rimejk osim primetno bolje (ali nikako revolucionarne) grafike i bolje prilagođenosti za ljude sa invaliditetima ne donosi apsolutno ništa. Usled toga, normalna su poređenja sa Demon Souls rimejkom koji je koštao gotovo dvostruko manje, a pritom je osim grafike poboljšao i sve drugo. Kako se čini, ovo neće biti naslov koji ćemo moći da preporučimo sve dok se ne pojavi na velikim popustima.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!