Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 23 predstavila karijerni mod – ne deluje obećavajuće

Ne može se reći da EA Sports svake godine ne poboljša karijerni mod u FIFA serijalu, ali problem je što se uglavnom fokusira na sitnice i ne sluša želje igrača. Nažalost, ne deluje da će stanje biti puno bolja u FIFA 23.

EA Sports je posebnim videom predstavio novitete, a jedan od njih odnosi se na mogućnost da po prvi put vodimo prave menadžere poput Pepa Guardiole ili Antonia Contea. Kako se navodi, na raspolaganju je preko 350 menadžera, od kojih je preko 30 detaljno urađeno. Kako ovo utiče na gejmplej? Paaa, nikako, jer ovo je pre svega kozmetički dodatak. Druga opcija odnosi se na to da se u igru ukljujučujete samo u presudnim momentima koji odlučuju rezultat utakmice. Na taj način, barem u teoriji, brže ćete završiti sezone a pritom imati punu kontrolu nad rezultatom, navodi EA.

Po prvi put moraćete da se bavite odnosima između saigrača, a vaše odluke na terenu i van njega uticaće na sreću igrača i njegovo ponašanje. Vredna spomena jesu i nove međuanimacije koje se aktiviraju prilikom velikih dešavanja u klubu. Njih ćete gledati prilikom velikih transfera u ulozi menadžera, odnosno kad pređete u novi klub i postanete prvotimac, u ulozi igrača. Sve u svemu, ovo deluje veoma skromno.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!