Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Potrošio $100k na Diablo Immortal, Blizzard mu ne dozvoljava da igra sa drugima!

Da ste bogati toliko da vam 100 hiljada dolara ne znači ništa, da li biste se svejedno osećali kao ovca za šišanje ako biste ga dali Blizzardu, pa još za Diablo Immortal? E, pa jedan igrač upravo je to uradio, ali se ispostavilo da je umesto nagrade dobio kaznu!

Idiot sa kanala jtisallbusiness pohvalio se trošenjem tolike sume, a kaže da je njegov nivo u igri sad toliko visok da igra ne može da prođe druge igrače sa kojim bi ga spojila, prenosi Eurogamer! Zbog toga, ovaj strimer najavljue kako će tražiti da mu se pare vrate nazad, a želi i da angažuje advokate. “Ja sad ne mogu da radim stvari zbog koje sam potrošio novac na ovog lika i ne znam kad će ovo biti popravljeno”, ističe on. “Ne znam ni da li će ovo biti popravljeno jer sam ja jedini igrač sa ovim problemom na celom svetu.” Blizzard inače kulira čitavu stvar, pa su mu samo rekli da su svesni problema, nakon čega se više ne javljaju.

Kao što možete da pretpostavite, komentari na video nisu nimalo lepi, pa neki od njih kažu, “Zbog ovakvih kao što ste vi, Blizzard će nastaviti da pravi ovakve igre. Glasajte svojim novčanicima” ili “Svaka čast, upravo si poručio Blizzardu da su Pay to Win i mikrotransakcije legitimna mehanika/sadržaj video igara. Mislim ne samo da će oni nastaviti ovo da rade, već i da će to činiti još više. Velika pobeda, uspeo si da pogoršaš sve probleme industrije video igara. Razbijaš.”

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!