Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Pogledajte trejler: FIFA 23 za PC je ista kao na PS5 i Xbox Series konzolama!

Došao je i taj dan – moramo da pohvalimo EA Sports! Naime, za razliku od NBA 2K23 koji će i dalje tretirati PC igrače kao smeće, FIFA 23 biće ista kao na najmoćnijim konzolama današnjice. Ovo predstavlja poprilično iznenađenje kad znamo da će ovogodišnje izdanje Maddena za PC biti običan port sa prethodne generacije.

Međutim, ovo nije sve – po prvi put u istoriji, tu je i crossplay, tako da FIFA 23 možete igrati i sa igračima na PS5 i Xbox Series konzolama, prenosi DSOG! Kad je reč o stvarima koje nam otkriva trejler, EA Sports obećava poboljšanje svoje HyperMotion tehnologije, a koja omogućava realističnije kretnje fudbalera na terenu. Ovo se ne odnosi samo na nove animacije, već i na to kako se oni pozicioniraju u toku akcije. Kako se navodi, baza podataka uvećana je dvostruko u odnosu na prošlo izdanje. Odlične vesti su i novi sistem za izvođenje penala, a pre svega kornera i slobodnih udaraca, jer nam se postojeći sistem nikako nije dopadao.

Iako se priča o licencama obično čuva za pred izlazak igre, trejler nam povrđuje da će se u igri po prvi put naći i ženski fudbalski timovi iz čitave Evrope. To podrazumeva i čitave lige, poput engleske i francuske. Što se tiče ostatka sadržaja, svi poznati modovi će se vratiti, ali o njima ćemo tek čuti. Ono što definitivno znamo jeste da će se igra pojaviti 30. septembra za sve platforme! Konačno, u igri će biti i žensko i muško Svetsko prvenstvo, što znači da će Srbija biti prisutna u muškoj, a možda i u ženskoj konkurenciji, jer naše devojke nisu daleko od tog cilja!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!