Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Assassin’s Creed izgleda nas vodi u Bagdad

Smrt, porezi i nove Asssassin’s Creed igre iz Ubisofta jedine su konstante u našem svetu. Iako se Ubisoft još uvek ne izjašnjava o svemu, glasine govore da će nas igrati voditi u Bagdad, kao i da će nositi ime Assasin’s Creed Rift. Isto tako, navodi se kako će glavni lik biti Basim, poznat nam iz Valhalle.

Interesantno, ranije ove nedelje dobili smo informaciju da će nas igra odvesti u kraljevstvo Acteka, ali je dobro informisani Jason Schreirer iz Bloomberga to demantovao, ali i dodao da će nas igra odvesti u Bagdad. On međutim nije spominjao vremenski period, ali osećamo da će u pitanju biti drevni Bagdad, što nas odmah asocira na Iznoguda i njegovo “Hoću da postanem kalif umesto kalifa.” Ovaj naslov inače bi trebalo da se pojavi ili krajem ove ili početkom naredne godine.

Ipak, Schreirer dodaje i da se već planira naredna igra, AC Infinity. “Ta igra će imati gomilu raznih okruženja, a ja sam čuo za dva. Ipak, nijedan od njih nema veze sa Actecima.” Infinity će inače biti live service igra, što znači da će konstantno evoluirati i imati decenijski životni vek. Ovo je sve više interesantno razvojnim timovima, a nije teško pretpostaviti da oni ovakve naslove vide kao stabilan izvor prihoda.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!