Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Epic Games Store deli dve igre ove nedelje, a jednu od njih morate zgrabiti

Epic Games nastavlja očiglednu uspešnu promociju svoje prodavnice, a ove nedelje besplatno deli čak dve igre – Idle Champions of the Forgotten Realms kao i Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Oba naslova besplatna su za preuzimanje do 21. jula.

Iako to verovatno znate, bolje je da i ovog puta napomenemo – dovoljno je da ove igre do tog datuma dodate u svoju kolekciju i one su vaše zauvek, tako da ih možete instalirati i deinstalirati koliko god puta želite. Manje uzbudljivo deluje nam Idle Champions of the Forgotten Realms koji je kao što mu ime sugeriše baziran na D&D univerzumu. Samim tim, on obuhvata mnoge omiljene likove i inspirisan je brojnim oficijalnim knjigama. Ovaj naslov namenjen je singplejeru, a najveća prednost mu je što svake nedelje dobija novi sadržaj, a svake godine i novu kampanju. Ako volite strategije i ne smeta vam veoma jednostavna grafika i animacija, vredi probati.

Sa druge strane, Wonder Boy: The Dragon’s Trap zapravo je rimejk najbolje igre sa Sega Master Systema. Ovaj naslov izgleda prelepo, jer je grafika rađena ručno, a to što nije u pitanju piksel art stil nikako ne predstavlja manu. Ovaj Wonderboy u osnovu je platformska avantura, sa blagim RPG elementima. To se najviše ogleda u tome da se možete transformisati u razne životinje i kupovati apgrejde. Opciono, možete se u svakom momentu prebaciti u osmobitni mod i videti kako je to izgledalo u originalu!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!