Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Skate 4 procureo na torrent, EA moli da ga ne igrate

EA je nekako dozvolio da se desi veliki propust, pa je Skate 4 u svojoj pre-alpha formi procureo na internet i uveliko se distribuira na torrentima. Zbog toga, razvojni tim moli igrače da ga ne preuzimaju jer će dobiti potpuno pogrešnu sliku o igri.

Naime, ova verzija potiče iz septembra 2021. godine i kao takva ne samo da nikad nije bila namenjena igračima, već ni da je vidi bilo ko van razvojnog tima. “Svesni smo da je rana verzija igre distribuirana bez naše dozvole. Iako razumemo uzbuđenje, molimo vas da budete pažljivi kad preuzimate fajlove iz nepoznatih izvora i upozoravamo vas na posledice ako ne poštujete naša prava.” Kako se navodi, Skate 4 možete igrati i na legalan način, tako što ćete se prijaviti za insajderski program. Naravno, niko ne garantuje da ćete upasti u ovaj program, ali ako se to desi, makar ćete igrati najsvežiju verziju koja je mnogo bliža finalnoj viziji!

Iako je pretnja posledicama za ljude koji preuzmu ovu pre-alpha verziju lažna, možda i jeste najbolja ideja da je preskočite i svoje dragoceno vreme trošite na tonu igara koje ste verovatno kupili na Steam popustima i koje sad godinama stoje u zapećku. Interesovanje za Skate 4 inače je izuzetno visoko, baš kao i nestrpljenje igrača, pogotovu jer EA još uvek ne objavljuje kad bi on mogao da se pojavi.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!