Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Najbolje Nindža kornjače ikad: Shredder’s Revenge prodat u milion primeraka!

Ništa nije večno, sem popularnosti prve crtane serije o Nindža kornjačama! Dok ostale iteracije brzo tonu u zaborav, original nam još jednom pokazuje koliko je moćan, a sve zahvaljujući TMNT: Shredder’s Revenge koji je za manje od mesec dana prodat u milion primeraka!

Ovaj naslov zapravo je srušio tri jake predrasude: Da igre bazirane na staroj crtanoj seriji ne mogu da privuku nikog mlađe od 35 godina, da su skrolujuće borilačke igre žanr sa limitiranom publikom, kao i da dvodimenzionalne igre ne mogu više biti mainstream. Ogroman uspeh igre zapravo će samo biti zamajac da Tribute Games kao razvojni tim nastavi u istom stilu, a slično očekujemo i od drugih developera. Ipak, po svemu što je do sad sugerisano, ne treba očekivati da Shredder’s Revenge dobije DLC, niti nastavak. Doduše, sve ovo rečeno je pre nego što je igra izašla, a posle uvek uspeha, možda će se ipak razmišljati drugačije.

Kao što smo istakli u našem opisu, najveći kvaliteti igre su podrška za do šest igrača, fenomenalna prezentacija, ali i gejmplej koji nudi više dubine od velike većine skrolujućih borilačkih igara. Iako je reč o naslovu koji možete završiti za svega nekoliko sati, imaćete potrebu da to uradite bezbroj puta!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!