Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

PS4 emulator fpPS4 podržava komercijalne igre i možete ga probati odmah!

PS4 emulacija cveta, s obzirom da postoje najmanje četiri emulatora ovog sistema koji sigurno nisu fejk. Najmlađi među njima jeste fpPS4, ali rezultati koje on postiže već su prilično impresivni! O tome najbolje svedoči njegova mogućnost da uspešno pokreće komercijalne igre.

Kao što sigurno pretpostavljate, ovaj emulator neće vam omogućiti da igrate Gran Turismo Sport ili Until Dawn, ali sa druge strane, on se već odlično snalazi sa dvodimenzionalnim naslovima. Neke od igara koje lepo rade su Undertale, Spelunky, Cursed Castilla kao i Sonic Mania. U većini ovih naslova i zvuk radi sasvim dobro, i pored određenih gličeva. Naravno, ovo nije kompletan spisak podržanih naslova, tako da je sigurno da i mnogi drugi čisto dvodimenzionalni naslovi rade dobro. Emulator je inače open source karaktera, tako da bi to moglo da pomogne njegovom brzom razvoju. Najnovije verzije uvek možete pronaći ovde.

Naravno, svi ovi naslovi dostupni su i na PC-ju, tako da ne vidimo nikakav razlog zašto biste ih igrali preko PS4 emulatora. Zbog toga, upotrebna vrednost ovog emulatora ostaje simbolična, ali sa druge strane, sve ovo jako je ohrabrujuće. I preostali PS4 emulatori u sličnom su stanju, a jedan od njih je ujedno i PS5 emulator – za sad samo na papiru.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!