Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft gasi onlajn opcije za čak 15 igara!

Najveća mana onlajn gejminga je što ono nema besmrtnost starog, dobrog singleplejera. Uostalom, Ubisoft nas sad podseća na to svojom odlukom da ugasi servere za čak 15 svojih naslova, i to istovremeno.

Neka od zvučnih imena sa spiska jesu Far Cry 3, Ghost Recon Future Soldier i Assassin’s Creed 2. Ako je to moguće razumeti, s obzirom da su u pitanju zaista stari naslovi sa veoma ograničenom publikom, manje je jasno zašto istu sudbinu doživljava i tek tri godine stari Space Junkies, pita se Eurogamer. Zato, čini se da je Ubisoft odlučio da ovo čišćenje starih igara iskoristi da se reši i još nekih naslova od kojih više ne može ništa da zaradi.

Šta sve ovo znači? Pa, od 1. septembra multiplejer modovi prestaće da rade, baš kao i bilo kakav onlajn sadržaj. Ono što može biti važnije jeste i da više nećemo moći da kupujemo DLC sadržaj, čak i onaj namenjen singleplejeru. Kako se navodi, kod nekih igara biće problematičan i singlplejer, što ne zvuči obećavajuće. Na celom spisku nalaze se Anno 2070, Assasins’ Creed 2,3, Brotherhood, Liberation HD i Revelations, Driver San Francisco, Far Cry 3, Ghost Recon Future Soldier, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Rayman Legends, Silent Hunter 5, Space Junkies, Splinter Cell: Blacklist i ZombiU.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!