Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

GTA 6 novosti: Blizanci, Brazil, droga i osveta

Informacije o GTA 6 nastavljaju da pristižu, ali nije lako izdvojiti one koje bi mogle da se ispostave kao istinite. Ipak, glasine koje stižu sa XFire prilično se uklapaju u ono što smo do sad čuli o ovom naslovu.

Odavno se već priča da će GTA VI po prvi put imati ženu za jednog od glavnih likova, a sad se navodi da će drugi biti njen brat blizanac. Ipak, oni ne žive zajedno od porodične tragedije koja se desila 2003. godine, a gde je jedan kartel ubio njihove roditelje. Raniji navodi govorili su kako bi deo igre mogao da bude smešten u neku zemlju Južne Amerike, a ovde se konkretno navodi da se to odnosi na Brazil, koji će se pojaviti samo u prologu. Glavna priča smeštena je u sadašnjicu, a dok je brat sad deo nama dobro poznate DEA (Drug Enforcement Agency), ovde krštene kao DOA, sestra ne bira načine kako da se osveti kartelu, tako što sama postaje njegov deo i to kao ubica. Naravno, pre ili kasnije, njihovi putevi će se ukrstiti.

Isti izvor navodi da će se radnja dešavati u velikom broju gradova, što uključuje Carcer City, Kubu, Kolumbiju ali i Vice City! Carcer City je tu najveće iznenađenje, jer je pitanju grad iz kontroverzne Rokstarove igre Manhunt. Svet igre sad će pružati veću mogućnost destrukcije, pa možemo rušiti čitave objekte, uključujući nebodere! Na kraju, navodi se i da je plan da igra izađe 2024. godine, što smo takođe čuli više puta u prošlosti.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!