Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Besplatne PlayStation Plus igre za jul su prijatno iznenađenje!

Sony je prethodnih meseci uglavnom delio gluposti za PlayStation Plus pretplatnike, ili makar naslove koje već svi imaju. Ipak, osveženje ovog letnjeg mrtvila donosi nekoliko odličnih julskih naslova koje zaista vredi nabaviti.

Procurele informacije govore nam da su na spisku odlični Crash Bandicoot 4: It’s About Time za PS4 i PS5, The Dark Pictures: Man of Medan za PS4 i Arcadegeddon za PS4 i PS5. Naravno, Crash 4 najbolja je igra u paketu, a objavljena je 2020. godine za sve moguće platforme. Ovaj naslov je skroz old-school, što znači da ćete baš, baš morati da se potruditi da biste ga završili. Ako sa gnušanjem odbijete da igrate sa neograničenim brojem života, verovatno ćete kasnije zažaliti!

Sa druge strane, The Dark Pictures: Man of Medan je prva igra u Supermassive horor antologiji koja bi trebalo da ima osam poglavlja. Iako nema kvalitet kasnijih izdanja, i dalje je u pitanju zabavan interaktivnih horor, naročito u multiplejeru!

Na kraju, najmanje poznat je Arcadegeddon koji je još jedna pucačina idealna za sve koji vole beskrajno sakupljanje plena. Ovaj naslov zapravo je potpuno nov, a svoju 1.0 verziju dobija baš 5. jula, kad će nove PlayStation Plus igre i biti predstavljene. Naravno, sve ovo se odnosi na najjeftiniji PlayStation Plus Essentials, koji isključuje emuliranje i strimovanje igara sa PS1, PS2, PSP i PS3, odnosno brojne druge naslove za PS4 i PS5. Essentials ipak ostaje naš izbor, prvo jer već imamo previše igara, a drugo jer je emulacija starih PlayStationa konzola svakako superiorna na PC-ju.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!