Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

GTA III Remake u Unreal Engineu 5 je nešto najlepše što ćete videti danas!

Broj Unreal Engine 5 igara i dalje je izuzetno skroman, ali nezavisni timovi prave mu najbolju reklamu! Ovog puta, reč je o fan rimejku GTA 3 koji izgleda milijardu puta bolje od nedavnog remastera iz Rockstar Gamesa.

Naravno, ovo što možemo videti jeste samo demonstracija, s obzirom da je TeaserPlay kreirao nekoliko okruženja i likova. Sve ovde izgleda neverovatno dobro i prava je šteta što će sve ostati na ovome. Fan rimejk igre bio bi previše za ovaj skroman tim, a Rockstar Games pravio bi im probleme čak i da samo objave ovaj demo. Kako TeaserPlay objašnjava, njihov projekat pokazuje da je Unreal Engine 5 fantastičan za open world igre, i da je ovo neuporedivo lepše od zvaničnih remastera. Isti tim napravio je sličnu demonstraciju i za Vice City, odnosno San Andreas.

Ipak, Rockstar Games teško da će ih poslušati. Dok najveći deo kompanije prelazi na neki Unreal Engine, Rockstar se i dalje drži sopstvene tehnologije, a nju će koristiti i za GTA VI. Doduše, treba reći da je svaki GTA od prelaska u 3D vode tehnički bio impresivan, naročito kad znamo da je u pitanju open world naslov koji mora da renderuje neverovatnu količinu detalja.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!