Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sonic dobio zabranu spopadanja pripadnica ljudske rase

Nova Sonic igra već deluje bizarno, ali pitanje je može li da nadmaši Sonic the Hedgehog iz 2006, gde je Sonic imao nekakvu romansu i ljubakao se sa pripadnicom ljudskog roda, princezom Elise Trećom. Ipak, on je dobio zabranu za takve buduće poduhvate.

Kako kaže Takashi Iizuka koji na Sonic igrama radi od 1994. godine, pa da mu je jasno da ježevi treba da se klone interspecies veza. “Ne mislim da ćemo to opet raditi”, rekao je on, a prenosi VG247. Sonicu će šansu za romansu smanjiti i još jedan faktor, s obzirom da Iizuka najavljuje da će on ostati neplivač, pa nema sumnje da će to odbiti deo ženske populacije.

Inače, nesrećni Sonic iz 2006. ponovo je pušten u prodaju po ceni od oko 500 dinara, što je i dalje previše za naslov koji je ugrobario Seginu maskotu. Zapravo, kompanija je sama bila povukla igru pokušavajući da je nekako izbriše iz kolektivnog sećanja, ali su je posle 10 godina vratili u ponudu, iako ne znamo zašto. No, to je životna priča Sonica koji je bezbroj puta prepakivan i zlostavljan, a da još od 16-bitnih dana ne može da se poredi sa uspehom svog večitog rivala, Marija.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!