Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Lady Dimitrescu je igriva u DLC-u za RE Village!

Mnogi su fascinirani sa Lady Dimitrescu iz najnovije Resident Evil igre, ali i razočarani jer je njena uloga mnogo manja nego što smo to očekivali. Ipak, Capcom ispravlja tu nepravdu na nesvakidašnji način, jer će je učiniti igrivom u novoj ekspanziji za igru, piše Eurogamer.

Ova visoka dama tako će se pridružiti Chrisu Redfieldu i Karlu Heisenbergu u The Mercenaries: Additional Orders modu. Naravno, ovo je arkadni režim skoncentrisan na akciju, ali svejedno! Winter’s Expansion DLC ipak se ne zaustavlja na tome, već donosi još nekoliko izuzetno zanimljvih novina. Jedna od njih pravo je iznenađenje jer je u pitanju mod iz trećeg lica, nalik na ono što možemo videti u rimejku Resident Evila 4.

Na kraju, tu je i ekspanzija glavnog moda, sa pričom koja se nastavlja na rasplet kampanje. To je sve što ćemo reći na tu temu, da ne bismo spojlovali nekog. Ukoliko do sad niste kupili Resident Evil Village, Capcom vam preporučuje Gold Edition verziju igre koja će se pojaviti 28. oktobra, istog dana kad i DLC. Naravno, Gold sadrži sav do sad objavljen sadržaj za Village, a pojaviće se za PC, sve aktuelne Sony i Microsoft konzole, pa i nesrećnu Stadiu. Konačno, Capcom najavljuje i da čitavu igru možemo igrati na PS5 u PSVR2 – problem je samo što ovaj hardver još nije izašao, niti će to naredne godine!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!