Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Fanovi preklinju da se nova Sonic igra odloži, Sega ne želi ni da čuje!

Igrači obično kukaju kad razvojni timovi do beskraja odlažu svoje igre (neko je spomenuo Scorn?), ali u slučaju Sonic Frontiers, dešava se potpuno suprotna stvar. Dok sa jedne strane Sega potvrđuje da će se igra pojaviti na vreme, fanovi plavog ježa preklinju ih da je odlože i uzmu koliko god vremena žele.

Ovog meseca na Twitter je već trendovao hešteg #DelaySonicFrontiers, što bi trebalo da bude signal da se upali alarm. Međutim, govoreći za VGC, vođa Sonic Teama Takashi Iizuka poručio je da igrači zapravo nemaju pojma, odnosno da na osnovu do sad viđenog ne mogu da zaključe da će igra biti katastrofalna. Ipak, on ističe da ga brdo negativnih reakcija ne iznenađuje. “Mi znamo da svi reaguju na osnovu videa jer ne razumeju kako gejmplej funkcioniše i porede ga sa starim igrama”, ističe on.

On ističe da je tim proučio sve negativne komentare, ali ponavlja da je ovo nešto novo. “Ne postoji naslov sa kojim ovo može da se poredi, pa se zaista nadamo da ćemo od sad pa do izlaska igre uspeti da objasnimo format igre”, dodao je on i naglasio da su dosadašnji plejtestovi bili veoma pozitivni. Na kraju Iizuka dodaje da nikakvo odlaganje ne dolazi u obzir, pa da do pomeranja može doći samo u slučaju nekog katastrofalnog događaja. Tačan datum izlaska zapravo ni ne postoji, pa samo znamo da je igra planirana za poslednji kvartal ove godine, za sve aktuelne konzole i Windows.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!