Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Diablo 4 neće imati pljačkaške mikrotransakcije, prijavite se za betu!

Diablo Immortal i dalje sakuplja samo negativne komentare usled forsiranja mikrotransakcija, pa nije ni čudo što se igrači brinu hoće li slična sudbina zadesiti i Diablo 4. Ipak, vođa tima Rod Fergusson ističe da ovaj naslov neće biti takav, jer je se sprema samo za PC i konzole.

Nakon objavljivanja najnovijeg trejlera, Fergusson je svom tvitu naveo, “Da budemo načisto, D4 je igra koja će se prodavati po punoj ceni za PC, PS i Xbox publiku. Mi smo posvećeni tome da vam isporučimo bogat sadržaj posle izlaska igre, u narednim godinama, uz opcione kozmetičke dodatke i ekspanzije priče. Uskoro više o svemu.” U principu sve deluje kao business as usual, pa pod mikrotransakcije spadaju samo kozmetički dodati koji ni na koji način ne utiču na gejmplej.

Druga važna vest odnosi se na početak beta testiranja igre, pa se tako svi zainteresovani mogu prijaviti odmah na Blizzardovom sajtu. Ovo se odnosi na PC, PS5 i Xbox Series verzije, a one za PS4 i Xbox One iako su najavljene, izgleda da se neće pojaviti. Naravno, ne treba posebno isticati da prijavljivanje za betu ne znači da ćete biti i pozvani u betu, barem ne u skorije vreme. Ipak, ništa ne košta pokušati!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!