Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Uncharted: Legacy of Thieves stiže uskoro, iako Sony ćuti o svemu

Ova godina biće sjajna za PC igrače kad je reč o portovima Sonyjevih ekskluziva. I pre nego što nam stignu Spider-Man igre, bićemo u prilici da igramo poslednja dva Uncharteda! Iako Sony još nije zvanično objavio kad Uncharted: Legacy of Thieves izlazi, sve informacije govore da je taj dan jako blizu!

Zvanično, Sony je samo rekao da će se igra pojaviti u toku ovog leta, što može biti i septembar. Ipak,u javnost su u međuvremenu procurela dva datuma – 20. jun i 15. jul. Kako je 20. jun već veoma blizu, lako je zaključiti da će se igra ipak pojaviti 15. jula. Da je dan izlaska veoma blizu govori nam to što je Naughty Dog apdejtovao SteamDB EULA za igru, a korejski Game Rating and Adminstration Committee već je dodelio rejting igri. S obzirom da je u toku Summer Game Fest 2022, dobre su šanse i da tu dobijemo zvaničnu potvrdu, prenosi DSOGaming.

Da podsetimo, Legacy of Thieves obuhvata dve poslednje Uncharted igre, i to Uncharted 4 i Uncharted: The Lost Legacy. Oba naslova već su se dosta davno pojavila za PS4, a onda su usledili remasteri za PS5. U oba slučaja, nema drastičnog poboljšanja grafike, ali i dalje su u pitanju ostvarenja koja izgledaju fantastično i krasi ih odličan gejmplej i priča. Pitamo se ipak zbog čega na PC ne dolaze i remestari originalni trilogije, izvorno rađeni za PS4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!