Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Euro Truck Simulator 2 dodaje Srbiju i ostatak regiona!

Euro Truck Simulator 2 ove godine slavi deceniju od izlaska, ali i pored toga, razvojni tim nastavlja da štancuje DLC sadržaj. Nakon što je ruska ekspanzija otkazana, konačno se posrećilo regionu takozvanog Zapadnog Balkana, s obzirom da se novo proširenje fokusira na njega!

Kako se navodi, igrači će tako moći da krstare putevima Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Slovenije. Treba reći i da razvojni tim tim među države ubraja i Kosovo i Metohiju, mada nije da smo time iznenađeni. Kako strani mediji prenose, naš deo sveta interesantan jer obuhvata veoma raznolike krajolike – od Jadranskog mora, preko Dinarskih planina i ravnica.

Naravno, endžin igre stare 10 godina baš i ne može da pruži bogzna kako spektakularnu grafiku, a pritom, Eurotruck Simulator 2 baš i ne cilja potpuno autentičnost, niti razvojni tim ima tu suludu ideju da mapu predstavi u prirodnoj veličini. Ipak, to ne znači da neće biti veoma interesantno ocenjivati autentičnost igre, a sudeći po trejleru, ona već pada na tom ispitu jer putevi deluju ravno kao aerodromske piste.

Kako navodi razvojni tim, oni su pre godinu dana počeli da rade na istraživanju regiona i planiranju DLC-a, a stvaranje asseta počelo je još prošle jeseni. Sem toga, rečeno je i da se razvoj nastavlja punom parom, kao i da će se ekspanzija pojaviti “što pre”, šta god to značilo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!