Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Besplatne igre za PS Plus u junu obuhvataju i God of War

Prethodni meseci nisu bili tako sjajni za sve sa PS Plus pretplatom, s obzirom na ne baš impresivan kvalitet igara koje su deljene besplatno. Ipak, jun deluje mnogo interesantnije, a najviše zbog toga što je jedna od igara koje ćemo dobiti ribut God of Wara.

Doduše, ove informacije nisu zvanične, ali dolaze sa sajta Dealabs koji je već više puta imao tačne dojave. Zvaničnu potvrdu trebalo bi da pruži Sony, koji to čini svakog 1. u mesecu. Ipak, do igranja najsvežije Kratosove avanture treba sačekati sve do 7. juna, jer nove besplatne igre na PS Plus stižu prvog utorka u mesecu. Ostale igre koje se dobijaju jesu Naruto to Boruto: Shinobi Striker i Nickelodeon All-Star Brawl.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker pokupio je prosečne ocene kad se pojavio pre oko četiri godine, a ni Nickelodeon All-Star Brawl nije prošao puno bolje. Ovaj naslov maksimalno kopira Nintendov Super Smash Bros, ali siromašan sadržaj samo mu je jedna od mana koja ga brzo gura u zaborav. Nama ostaje da se pitamo koliko to igrača do sad nije igralo God of War, s obzirom da je on često na velikim popustima, a dostupan je besplatno i u okviru PS Plus Collection.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!