Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Milostivi Microsoft šalje Indianu Jones i na PlayStation 5

Microsoft je u poslednje vreme potrošio mnogo novca kupujući studije, a preuzimanje Bethesde najviše je zabrinulo PlayStation 5 igrače. Međutim, i u momentu akvizicije, iz Microsofta su dolazili signali da to ne znači da će neki naredni Doom ili Fallout preskočiti Sonyjeve platforme. Kako se čini, nova Indiana Jones igra to bi mogla da demonstrira u praksi.

Naime, još prethodne godine najavljena je nova Indiana Jones igra, što i nije tako čudno kad znamo da nam sledeće godine stiže i novi nastavak serijala. Iako su mnogi pretpostavili da će ovaj naslov stići na Xbox i PC, Jez Corden sa portala Windows Central ističe da to nema veze sa realnošću, ali se ogradio rečima da ne zna da li se nešto promenilo od tad.

Nas ovo zaista ne iznenađuje, jer Microsoft po pravilu samo svoje 1st party ekskluzive zadržava na Xbox i Windows platformama, pa zašto da onda ne prodaje svoje naslove i PlayStation publici? Ipak, u ovom trenutku čini se da je mnogo važnije da vidimo kako će izgledati igra. Avanture Indiane Jonesa bezbroj puta su prenošene u svet video igara, ali njihov kvalitet je u najboljem slučaju bio pristojan. Sa druge strane, Tomb Raider i Uncharted serijal koji se snažno oslanjaju upravo na Indija prošle su mnogo bolje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!