Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ekspanzija za Cyberpunk 2077 dodaje izbačen sadržaj

I posle silnih pečeva, Cyberpunk 2077 i dalje je nezavršena igra. Naime, razvojni tim bio je prinuđen da iz ovog naslova izbaci dobar deo sadržaja kako bi se on što pre pojavio u prodaji. Ipak, ono što nam govore procurele informacije jeste da će barem deo tih problema biti rešen kroz prvu ekspanziju.

Naime, kako prenosi VideoGameChronicles, ovo proširenje otključaće nam neke od oblasti koje su do sad služile samo kao dekor. Zapravo, ono što je procurelo u javnost jeste deo scenarija, a on sugeriše da ćemo ovog puta voditi lika pod imenom Songbird, čiji se nedovršeni model nalazi u osnovnoj verziji igre. Sem toga, prilično je jasno da će biti sedam glavnih misija.

Potpuno nova oblast biće Combat Zone, dok je Sports Dome tu od ranije, ali ćemo tek sad moći da mu pristupimo u jednoj od glavnih misija. Nažalost, do ekspanzije ćemo se još načekati, jer je ona planirana za 2023. godinu. S obzirom na to da je CD Projekt RED bezbroj puta odlagao osnovnu verziju igre, čini da sad to žele da izbegnu po svaku cenu. Ako se pitate zašto se kompanija uopšte muči da popravi Cyberpunk 2077, samo ćemo spomenuti da se ovaj naslov prodao u skoro 20 miliona primeraka!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!