Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Epic Games nudi Borderlands 3 za nula dinara!

Epic Games nastavlja svoju agresivnu politiku privlačenja igrača na svoj Epic Games Store. Ovog puta, kompanija je odlučila da do 26. maja omogući besplatno preuzimanje igre Borderlands 3, koja se pojavila pre nešto manje od tri godine i pokupila je sjajne kritike.

Dakle, od danas pa do narednog petka možete preuzeti ovaj naslov, a sve što je potrebno jeste da prvo napravite profil na Epic Games Storeu, ako već niste. Naravno, kad aktivirate igru, ona je vaša zauvek i možete je brisati i ponovo instalirati koliko god puta želite. Začkoljica ipak postoji, jer je besplatna samo osnovna verzije ovog naslova. Sav dodatni sadržaj i DLC-ove moraćete da kupite. Interesantno, ovaj naslov trenutno je na 75% popusta na Steamu, ali će vas Ultimate Edition koštati oko 40 evra.

Borderlands 3 prva je od četiri igre koju Epic Games planira da deli u okviru svoje Mega Sale kampanje, a narednu možemo očekivati upravo 26. maja. Inače, na rasprodaji se nalazi čak 1600 igara, a neke od njih su izgubile i 75% na svojoj ceni. Na značajnim popustima su i novija ostvarenja kao što je Final Fantasy 7, Ghostwire: Tokyo, Tiny Tina’s Wonderland ili Far Cry 6, čija cena je presečena na pola. Na kraju, svaki korisnik Epic Games Storea dobija i kupon od 25%, a nakon što ga iskoristite, dobijate novi. Jedino ograničenje je što se on može koristiti samo za igre, ali ne i njihova proširenja.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!