Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Test Drive Unlimited Solar Crown pomeren za 2023. godinu!

Jedina open-world vožnja koja je imala potencijal da sruši Forza Horizon 5 sa vrha to neće biti u prilici da učini u skorije vreme! Kako je najavio izdavač Nacon i razvojni tim KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown biće objavljen tokom 2023. godine. Ipak, neki igrači imaće priliku da ga probaju i znatno pre toga.

Kako se navodi u saopštenju, igra će imati nekoliko zatvorenih beta testova. “Nestrpljiviji među vama imaće priliku da testiraju igru mnogo pre nego što ona izađe. Ova faza će nam omogućiti da dobijemo vredne povratne informacije kako bismo mogli da nastavimo sa unapređivanjem igre do njenog izlaska, pritom ostajući u kontaktu sa vama.” Po ranijim planovima, igra je trebalo da se pojavi 22. septembra ove godine, a ovo pomeranje ne uključuje tačan datum objavljivanja. Sem toga, najavljeno je da se igra neće pojaviti za PS4 i Xbox One, iako je to bilo planirano do sad. Ovo je izgleda novi trend, s obzirom da je još nekoliko razvojnih timova najavilo odustajanje od prošle generacije konzolnog hardvera.

Solar Crown ne želi da bude puka kopija Forza Horizona, pa se tako fokusira i na druge aktivnosti osim klasičnih trka. S obzirom da su i prethodne Test Drive Unlimited igre činile nešto slično, očekujemo da stvari budu podignute na mnogo viši nivo. Uzbudljiv je i izbor lokacije, s obzirom da nas igra vodi u izuzetno atraktivni Hong Kong. Nacon je inače objavio i dva screenshota iz igre, ali nijedan od njih ne fokusira se na same trke. Sem toga, sve što smo ranije dobili jesu CGI animacije. Ako nas pitate, najveća bojazan upravo je to što na razvoju igre radi KT Racing, najpoznatiji po WRC serijalu. Nažalost, sve njihove naslove odlikuje prosečna grafička podloga i očajna optimizacija, pa se nadamo kako će se taj trend promeniti.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!