Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

GTA VI neće skoro, sudeći po prodaji GTA V

Grand Theft Auto V odavno je najprodavanija igra svih vremena, al možda ćete se iznenaditi saznanjem da se igra i dalje prodaje u preko milion primeraka svakog meseca! Te brojke samo su se pojačale nakon što je igra stigla i na PS5 i Xbox Series konzole, tako da Rockstar Games nema nikakvog razloga da požuruje sa izlaskom GTA VI.

Kako je saopštio Take-Two interactive, u prethodna tri meseca kompanija je uvaljala još pet miliona kopija, što znači da je ukupno prodato 160 miliona primeraka! Da podsetimo, GTA V pojavio se još 2013. godine za PS3 i Xbox 360, tako da će sledeće godine proslaviti 10 godina otkako je izašao! Ipak, da igrači nis veverice koje kupuju bilo šta sa GTA u nazivu, svedoči to što je GTA Trilogy: The Definitive Edition u istom periodu prodat u manje od milion primeraka. S obzirom na tonu bagova i užasna grafička rešenja, i to se čini kao previše.

Kad smo već kod GTA VI, ovih dana su uglavnom izlazile glasine o tome kako je moguće da prvi trejler za igru vidimo ovog proleća. Ipak, prava istina je da niko ne zna ništa pouzdano da kaže na tu temu. Sam Rockstar Games oglasio se jedan jedini put na tu temu, rekavši da rade na novoj GTA igri. Trenutna nagađanja govore da bi ona mogla da se nađe u prodaji ne pre 2024. godine, a ovako dobra prodaja GTA V sigurno im pomaže u odluci da ne žure.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!