Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 2K24? Take-Two zainteresovan da preuzme serijal!

Gledajući NBA 2K igre, mnogi se godinama pitaju zašto Take-Two Interactive ne skupi hrabrost i ponudi i svoju fudbalsku simulaciju. Ipak, sad kad je FIFA licenca oslobođena, čelnici kompanije otkrivaju da su zainteresovani da izađu na crtu EA Sportsu, s obzirom da Konami trenutno baš i nije ozbiljan rival.

Zapravo, ova informacija dolazi direktno sa vrha, od šefa kompanije Straussa Zelnicka. “Mi smo definitivno zainteresovani da se proširimo u svetu sportskih igara, kaže on za IGN. “FIFA je neverovatan brend, ali mi trenutno ne želimo da pričamo o tome.” U prevodu, čini se da je kompanija spremna da pokuša da pronađe zajednički jezik sa FIFA, ali da je potpuno besmisleno da sad otkrivaju bilo kakve planove.

Inače, Take-Two već ulazi u fudbalske vode, i to sa World Cup igrom smeštenom u Lego univerzum! Ovaj naslov trebalo bi da se pojavi uoči Svetskog prvenstva ovog novembra, ali nije jasno da li ovaj naslov ima FIFA licencu ili ne. Sama FIFA najavila je više fudbalskih igara arkadnog karaktera u narednom periodu, pa se čini da su pritom mislili i na ovaj Lego fudbal. S obzirom na to koliko EA Sports traljavo koristi World Cup licencu, možda ovo bude zdrava alternativa.

Autor: VideoGame Arena

Photo: Emilio Garcia/Unsplash

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!