Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

It Takes Two poređenje generacija

Kad god imamo priliku da uporedimo jednu igru na različitim generacijama konzola, to i uradimo, a takav je slučaj bio i sa It Takes Two. Ovo je naslov koji je predstavnik EA Originals serije, Electronic Arts „indi” odeljka, što već samo po sebi govori da ne treba očekivati najveća čuda na polju grafičkog prikaza, ali vredi pomenuti neke stvari.

Situacija je postala jasna kada smo igrajući se na PlayStation 4 Pro konzoli primetili padove u frejmrejtu, iako je tokom najvećeg dela naslov radio u 60 slika u sekundi. Dropovi su bili najočigledniji na otvorenijim delovima pojedinih nivoa, ali ti problemi nisu bili u toj meri da bi ozbiljnije naudili igranju. Takođe je zanimljivo bilo primetiti i konstantno menjanje rezolucije, zbog čega neke sekvence It Takes Two deluju mutne.

It Takes Two screenshots

Ovo su već bili dovoljni razlozi da preporučimo igranje It Takes Two na novijim generacijama konzola ili na PC platformi, kako bi izbegli probleme. Naravno, ova napomena ide samo gejmerima-čistuncima koji žele maksimalan kvalitet za uložen novac, dok verujemo da ostalim igračima ove boljke neće bitnije zasmetati.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!