Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

House of Ashes je naziv nove igre u The Dark Pictures sagi

House of Ashes stiže naredne godine!

Tek nakon što nam je stigao Little Hope, Supermassive Games (Until Dawn) najavili su i novu, treću igru u The Dark Pictures Anthology serijalu – House of Ashes.

Nakon velikog uspeha igre Until Dawn (koji je bio veliko iznenađenje za sve osim, izgleda, za nas), razvojni tim Supermassive Games je odlučio da se posveti samo jednoj, uskoj grupi igara – horor ostvarenjima sa jakim akcentom na naraciju i izbore igrača. To je proizvelo eksperiment pod nazivom The Dark Pictures Anthology koji za sad možemo samo da pohvalimo.

Baš kao što je to bio slučaj u Man of Medan i najnovija igra u serijalu, Little Hope, na samom kraju otkrila je kratak tizer naredne igre, pa nam naredne godine stiže ostvarenje koju su autori nazvali House of Ashes.

Po onome što može da se vidi, igra će biti smešteno na Bliski istok i pratiće grupu vojnika koji nailaze na drevne ruševine. Sada već možete da pretpostavite da one u sebi kriju misterije, koje bi bilo bolje da su zauvek ostale sakrivene ispod peska.

Nama najzanimljiviji podatak je to da će se u glavnoj ulozi ovog puta po svemu sudeći naći glumica i pevačica Ešli Tizdejl (Ashley Tisdale). Ipak, kako razvojni tim nije potvrdio navedenu informaciju, ovo je tek pretpostavka na osnovu izgleda modela glavne junakinje kao i podatka da je Supermassive Games za svaku igru do sad uvek angažovao neko zvučno ime.

Naslov se očekuje tokom 2021. godine, a za sad nije objavljeno za koje platforme izlazi igra.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!