Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Rainbow Six i Far Cry odloženi na neki kasniji datum 2021. ili čak 2022. godine

Naredni Rainbow Six i Far Cry najnovije žrtve pandemije, navodi Ubisoft

Ubisoft je zvanično potvrdio da će odložiti datume izlaska nekoliko svojih naslova među kojim se nalaze Rainbow Six Quarantine i Far Cry 6.

Po najnovijem saopštenju, oba naslova su odložena za finansijski period 2021.-2022., što znači da Ubisoft sada planira da objavi navedene igre u rasponu od aprila 2021. do kraja marta 2022. godine.

Podsetimo, francuski izdavač je prvobitno najavio da će Far Cry 6 izaći 18. februara naredne godine, dok je R6 Quarantine trebao da ugleda svetlost dana najkasnije do kraja marta 2021.

Sad smo već navikli da se mnoge igre odlažu češće nego obično, ali nas je najnovija vest iz Ubisofta još manje iznenadila jer do sada nismo videli nijednu sekundi gejmpleja iz obe igre. I dok za Far Cry 6 još i znamo šta da očekujemo, Rainbow Six Quarantine je i dalje velika misterija za mnoge jer francuski razvojni tim do sada nije otkrio previše detalja o najnovijem naslovu poznatog serijala.

Kao razlog odlaganja su navedeni standardni motivi „davanja više vremena razvojnim timovima da naprave igre kakve igrači očekuju”, a dodatni uzork tome je otežana izrada igara u trenutnim uslovima globalne pandemije koronavirusa Covid-19.

Sa druge strane, ostali naslovi napreduju po planu. Nedavno je objavljen Watch Dogs Legion, a uskoro stižu Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising i Just Dance 2021, a početkom 2021. i Prince of Persia: The Sands of Time rimejk kao i multiplejer ostvarenje Riders Republic.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!