Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

eFootball PES 2021 Season Update

Nove konzole koje nam stižu uskoro su kod svih razvojnih timova koji rade godišnje sportske simulacije pokrenule identičan trend: „’ajde da otaljamo posao ove godine, pa tek sledeće da ponudimo nešto valjano”. U tom smislu Konami je možda ispao i najpošteniji jer svoju ovogodišnju igru, eFootball PES 2021, predstavlja kao „Season update”.

Šta to znači? Pa to da sve što smo napisali u opisu prošlogodišnje igre važi i za ovo ostvarenje, te se nećemo baviti tehnikalijama (iako su neki spremni da tvrde da je tu nešto menjano mi nismo primetili razliku), već ćemo navesti samo najinteresantnije činjenice. Dakle, igra je identična kao prošle godine, a najveća razlika je to što su ubačeni aktuelni podaci. Meniji su ispraćeni sa novim fotografijama i bojama, kao i drugačijim spiskom muzičkih numera, ali to je to.

eFootball PES 2021 Season Update screenshots

Mada je Konami zvanično najavio novi grafički endžin igre, on nije bio spreman za ovogodišnje izdanje, tako da ni ovde nismo dobili nikakve novine. Kao da je gotovo ceo razvojni tim otišao da radi na 2022 izdanju, a njih par po kazni dobio zadatak samo da prepakuje igru.

Ipak postoji jedna utešna stvar. Za razliku od drugih proizvođača igara koji nas ubeđuju kako su ovogodišnja izdanja revolucionarna, Konami je u ovoj priči „good guy” jer je jasno naveo svoje namere, a uz to i eFootball PES 2021 prodaje po veoma prihvatljivoj ceni, čak i u našim prodavnicama.

eFootball PES 2021 Season Update screenshots

Konami jeste ovim potezom „odigrao” pametno, ali se postavlja pitanje da li smo morali uopšte da dobijemo ovogodišnje izdanje? Sigurni smo da niko od ljubitelja PES franšize ne bi bio ljut da je razvojni tim preskočio ovu godinu kako bi bili uloženi maksimalni napori za naredno izdanje. Uostalom, tu je i pandemija koronavirusa kao dodatno opravdanje. Na sve rečeno, verujemo i da sad retko ko igra PES bez custom pečeva koji ispeglaju sve podatke pa i „Season Update” gubi smisao.

Obzirom da je eFootball PES 2021 u suštini prošlogodišnje izdanje, možemo ga preporučiti samo zbog niže cene, naročito igračima koji su nekako uspeli da ga preskoče (možda zbog Volte?).

Igru nam je poslao Konami, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

eFootball PES 2021 Season Update

Obzirom da je eFootball PES 2021 u suštini prošlogodišnje izdanje, možemo ga preporučiti samo zbog niže cene, naročito igračima koji su nekako uspeli da ga preskoče (možda zbog Volte?).
7.6
Zanimljivo
Izvođenje
7.1
10
Grafika
8.3
10
Zvuk
8.8
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!