Torchlight 3 izlazi sredinom oktobra

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Da li će Torchlight 3 i pored kritika uspeti da ispuni očekivanja?

Na zvaničnoj Torchlight 3 Twitter stranici najavljeno je da možemo da očekujemo da će igra doći u prodavnice za oko dve nedelje!

Kako je otkriveno u objavi, najnovije ostvarenje u serijalu će biti objavljeno 13. oktobra i to u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok se Nintendo Switch izdanje očekuje nešto kasnije, ali autori nisu hteli da otkriju tačno kad.

Torchlight 3 se već duže vreme nalazi u Early Access fazi, ali je izgleda konačno došao i taj čas da nam Perfect World i Echtra Games donesu finalno izdanje.

Naslov koristi već oprobanu RPG formulu u kojoj gejmeri (u grupi sa još nekoliko saigrača) istražuju svet, ubijaju čudovišta i skupljaju materijal za bolju opremu ili delove epic oklopa. Novina je to što je u igri moguće graditi utvrđenje koje se potom mogu šerovati drugim igračima.

Mada mi nismo uskočili u Early Access, igrači koji su imali priliku da isprobaju novi Torchlight naveli su da se radi o solidnom RPG ostvarenju, ali su takođe zamerili autorima to što nisu imali više hrabrosti za novine. Osim par inovacija, igra je navodno previše slična prethodnicima, ali i ostalim predstavnicima žanra. Na primer, klase su baš onakve kakve verovatno očekujete. Igra na Steam platformi trenutno ima podeljene reakcije igrača (tzv. „Mixed” ocena), a deo njih je i zatražio povraćaj novca tvrdeći da je po kvalitetu daleko iza prethodne igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password