Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE kao odgovor na želje najvernijih fanova!

Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila Samsung Galaxy S20 FE Fan Edition (FE), premijum flegšip telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije, po željama njenih najvernijih fanova.

Kako navodi kompanija u telefon su smeštene sve najtraženije funkcije prethodnih Samsung modela, u pakovanju po povoljnijoj ceni. Pa tako S20 FE karakterišu super smooth scrolling (uz osvežavanje slike do 120Hz), kamera koja radi uz pomoć veštačke inteligencije i omogućava zum i do 30x, telefon ima napredniji čipset, jaču bateriju (4500mAH) kao i veliki prostor za skladištenje uz mogućnost proširenja (do 1TB).

Galaxy S20 Fan Edition dolazi u čak šest živopisnih boja, koje pristaju svakom stavu, izgledu i ličnosti, a usklađene su i sa ključnim elementima dizajna sofisticirane Galaxy S20 serije. Boje u kojima će S20 FE biti dostupan u Srbiji su Nebesko crvena, Nebesko narandžasta, Nebesko ljubičasta, Nebesko zelena, Nebesko plava i Nebesko bela 4 . Takođe, materijal od koga je napravljen ovaj premijum uređaj maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja.

Samsung Galaxy S20 FE će se biti dostupan u Srbiji od 2. oktobra 2020. godine, a model se već nalazi u pretprodaji i u početku će imati cenu od 79.990 RSD.

Pogledajte i kratki trejler koji pokazuje ključne karakteristike ovog modela.

https://www.youtube.com/watch?v=DUMgvHmpxtg

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!