Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Cyberpunk 2077 stream zakazan za ponedeljak

CDPR otkriva nove Cyberpunk 2077 detalje u novom strimu

Razvojni studio CD Projekt Red je na svom zvaničnom Twitter profilu najavio novi Cyberpunk 2077 Night City Wire livestream za ponedeljak, 10. avgust u 18 časova po našem vremenu.

Kako je otkriveno u Twitter poruci, razvojni tim će otkriti više detalja o lifepath mehanici naslova, biće predstavljena nova oružja koje će igrači imati priliku da koriste, kao i mnogi drugi detalji.

Navodimo poruku u celosti:

„Join us on Monday, August 10 at 6PM CEST, at Twitch for episode 2 of Night City Wire. This time we’ll share details about lifepaths, show you the types of weapons you will be using in the game, and discuss Refused’s transformation into Samurai.”

Ovo je druga Night City Wire Cyberpunk 2077 prezentacija, a možete da je pratite direktno na zvaničnom Twitch kanalu kompanije CDPR ovde.

I dok sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo nove detalje o igri, na interenetu se može pročitati sve više i više žustrih komentara igrača koji se žale na to da je CP2077 postao preterano ishajpovan. Deo gejmera se buni na to da je igra prerano najavljena i da će do izlaska biti otkriveno previše detalja o naslovu što će, po njihovim tvrdnjama, pokvariti ugođaj. Sa druge strane, nezanemarljiv broj gejmera se žali kako je ovo ostvarenje značajno promenjeno u odnosu na prvobitne najave, najverovatnije zato što su autori pratili reakcije igrača nakon svakog novog videa iz igre koji je objavljen i pravili „korekcije u letu”.

Šta vi mislite, da li je CP2077 zaista postao preterano izvikan ili pak i dalje željno iščekujete izlazak igre?

Cyberpunk 2077 je nedavno odložen, zbog ispravljanja bagova. Kako navodi sam izdavač, igra je kompletirana, a sada je preostao samo proces testiranja bagova koji će potrajati duže nego što je prvobitno planirano. Cyberpunk 2077 se očekuje 19. novembra 2020. godine u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!