Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hyper Scape – Ubisoft battle royale izlazi 11. avgusta

Hyper Scape će pokušati da uzburka BR tržiše

Najnoviji free-to-play battle royale, Hyper Scape, biće objavljen 11. avgusta za PlayStation 4, Xbox One i PC, Ubisoft je zvanično potvrdio.

Kako je navedeno na oficijelnom Twitter nalogu igre, Season 1 će početi narednog utorka, a donosi novo oružje, novi hack (naziv koji autori koriste za abilitije), nove modove igre, kao i Battle pass koji će imati 100 nivoa. Prva sezona će nositi naziv „The First Principle”.

Na Hyper Scape radi Ubisoft Montreal, a autori se nadaju da će se naslov izboriti za svoje Battle Royale parče kolača drugačijim idejama. Naime, mapa u ovoj igri je u potpunosti smeštena u urbano okruženje, grad Neo Arcadia, pa će igrači morati da obraćaju pažnju ne samo na opasnosti ispred njih već i na ono što vreba iznad njih. Osim boljeg naoružanja, gejmeri će na mapi juriti i specijalne abilitije koji će biti skriveni u loot box-ovima, a svaki meč će biti drugačiji zahvaljujući tome što će donositi drugačije okruženje i uslove za pobedu.

Hyper Scape je najavljen tokom prošlog meseca kada su gejmeri odmah mogli da zaigraju najnoviji BR. Tada su PC igrači imali priliku da igru isprobaju tokom zatvorene, pa potom i otvorene bete koja se završila tokom jučerašnjeg dana, dok će naslov naredne nedelje po prvi put stići i na konzole.

Igra se brzo popela na vrh Twitch top liste najpopularnijih, ali je to najverovatnije rezultat činjenice da se radi o novoj igri, pa ostaje da se vidi kako će ovo ostvarenje biti prihvaćeno kada zvanično bude objavljeno. Konkurenecije svakako ne manjka u ovom podžanru pored giganta kao što su Fortnite, PUBG, Call of Duty: Warzone i Apex Legends.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!