Death Stranding PC stiže mesec dana kasnije

PC Slider Vesti

Death Stranding PC kasni zbog koronavirusa

Kojima Productions je zvanično potvrdio da će premijera Death Stranding PC verzije biti odložena za 14. jul ove godine.

Izdavač igre 505 Games je prvobitno najavio da će naslov biti objavljen 2. juna, ali je planove poremetila pandemija koronavirusa Covid-19. Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju, razvojnom timu je potrebno malo više vremena da bi ispeglali igru usled novonastalih uslova i odluke da zaposleni rade od kuće.

PC igračima koji željno očekuju da vide Sema Portera na svojim kompovima, odlaganje od tek nešto više od mesec dana ne bi trebalo teško da padne jer autori obećavaju niz značajnih unapređenja u odnosu na verziju sa PlayStation 4 konzole. Među njima se nalaze otključan frejmrejt, novi specijalni efekti, kao i podrška za ultra-wide monitore. PC verzija će takođe imati photo mod i neke dodatne elemente iz Half-Life serijala. Jedina stvar koja nam se ovde ne dopada je to što ni izdavač ni autori igre još nisu otkrili minimalne i preporučene hardverske zahteve.

Death Stranding je objavljen 8. novembra 2019. godine u verziji samo za PlayStation 4 konzolu. Premijeru su ispratili veoma podeljeni komentari igrača i gejming novinara koji su smatrali da je ovo ostvarenje ili najkvalitetnija igra objavljena ikada ili totalni promašaj. U našoj recenziji, koju možete da pročitate ovde, dali smo nešto drugačije mišljenje.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password