Street of Rage 4 izlazi 30. aprila!

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Povratak legende: krajem meseca izlazi Street of Rage 4

Razvojni tim DotEmu je zvanično objavio da planira da objavi najnoviji nastavak legendarne skrolujuće tabačine – Street of Rage 4 krajem meseca.

Street Of Rage 4 nas očekuje već 30. aprila u verziji za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC (Steam).

Prva igra nakon više od dvadeset i pet godina vratiće na naše igračke sisteme čuvene junake Axela, Blaze i Adama, kojima će se pridružiti novajlije Cherry i Flloyd, kao i drugi likovi iz prethodnih igara. Autori navode da će igrači moći da biraju između ukupno 17 junaka.

Razvojni tim je želeo da zadrži prepoznatljivo izvođenje i da ga osveži novinama, kao i da skockaju novom prezentacijom po kojoj je Lizardcube prepoznatljiv (Wonder Boy: The Dragon’s Trap). Tu je i opcija za retro sprajtove, a ceo doživljaj će začiniti i retro muzička podloga koja je pratila prethodnike predvođena kompozitorom Yuzo Koshiro.

Pojedini gejming mediji su nedavno preneli vest da SOR4 izlazi 23. aprila, što je Dotemu demantovao, a sad znamo da će igra stići nedelju dana kasnije.

Ovo je serijal uz koji smo mi u VGA timu provodili mnogo vremena tokom devedesetih, pa sad ne možemo da iščekamo taj 30. april!

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password