Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Poslednji poziv za Hellion

Besplatno dodajte srpsku igru Hellion na svoj nalog

Razvojni tim Zero Gravity nam upućuje poslednji poziv da registrujemo njihov naslov Hellion na naš Steam akaunt, potpuno besplatno!

Da, dobro ste pročitali. Zero Gravity nudi svoju video igru Hellion potpuno besplatno na Steam platformi, a imate do 19h u ponedeljak 30. marta da je registrujete i ona će vam ostati zauvek na nalogu.

Naime, Zero Gravity, koji više ne postoji, stavio je svoju poslednju objavu na Steam i ovim putem želi da se oprosti od fanova.

Serveri u igri će nastaviti da rade i ovaj naslov će biti potpuno igriv.

Svakako lep gest jedne kompanije koja je, na žalost, prisiljena da zatvori svoja vrata i želi biti darežljiva na kraju svog života.

Hellion je izašao 21. oktobra 2019 godine, a radi se o multiplejer i singleplejer simulaciji letenja u svemiru sa velikim akcentom na PvP mečeve. Hellion ima 54% pozitivnih ocena na Steam-u i ako ste ikada bili zainteresovani za ovaj naslov, a niste želeli da ga platite sada je najbolje vreme da ga nabavite.

Mi iz VideoGame Arene želimo da uputimo poslednji pozdrav razvojnom timu Zero Gravity i nadamo se da će se u vidu nekog novog tima sastaviti opet i biti uspešniji.

Pisao: Luka Jovanović

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!