Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft za parolu „Ostani kod kuće”

Ubisoft poklanja igre u borbi protiv epidemije koronavirusa!

Navikli smo da nam veliki razvijni timovi poklanjaju naslove i da nam daju vikend-free video igre ali Ubisoft se u ovo teško doba koronavirusa zaista potrudio da vam ne bude dosadno.

Nakon ovog vikenda kada smo imali priliku da odigramo Assassins Creed Odyssey stiže nam još besplatnih naslova.

Naime, na Ubisoftovoj platformi Uplay, od 24. do 28. marta moći ćete da skinete i zadržite potpuno besplatno fantastični 2D RPG Child of Light

U ovoj nezaboravnoj akvarel 2D avanturi vodićete princezu Auroru u njenoj misiji da spasi svoje kraljevstvo.

To nije sve, jer sledećeg vikenda imaćete prilike da, opet potpuno besplatno, na Uplay instalirate Ghost Recon Breakpoint, a ova akcija će važiti na PC, XboxOne i PS4 platformama.

Ako vam je sve to malo i niste zadovoljni izborom igara Ubisoft ovih dana izgleda ima rešenje i za va Vas. Rabbids Coding je takodje besplatan a radi se o interesantnoj virtuelnoj školi kodovanja koja vas sprovodi kroz svemirski broj pun Rabbida koji putem znanja o kod jeziku mozete očistiti.

Deluje kao da je Ubisoft za sada najdarežljiviji i da je najbolje shvatio kako da pomogne na svoj način čovečanstvu u ovoj globalnoj kriznoj situaciji. Mi se nadamo da će i ostale kompanije pratiti ovaj trend, a ne bi se pobunili ni da se nadmeću ko će nam pokloniti više. 

Pisao: Luka Jovanović

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!