Resident Evil 3 Remake demo je objavljen danas

PC Slider Sony Vesti Xbox

Prilika da se isproba Resident Evil 3 rimejk nekoliko nedelja pre izlaska!

Capcom je danas tokom dana objavio demo za Resident Evil 3 rimejk koji je dostupan igračima na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

Demo prikazuje koliko se više RE3 rimejk oslanja na akciju u odnosu na prethodnika, ali i da igrači neće baš moći da primene „Rambo” taktiku. I ovaj naslov će terati gejmere da čuvaju municiju i ajteme kako bi mogli da prežive zombi apokalipsu, kao i zastrašujućeg Nemesis-a. Capcom tvrdi da je prilikom izrade igre postigao pravi balans akcije i survival elemenata.

Demo u verziji za PC teži nešto više od 6 GB, a može da se preuzme sa ove stranice.

RE3 rimejk čekamo sa nestrpljenjem nakon što nas je RE2 potpuno oduvao prošle godine, a skoro da bi mogli i da tvrdimo da je to bio jedan od najboljih naslova 2019. godine, iako se u suštini ne radi o potpuno novoj igri.

Capcom će takođe krajem meseca, tačnije 27. marta, pokrenuti open beta test za Resident Evil Resistance. Ovo je „asimetrična” kooperativna spin-off igra koja će biti uključena u RE3 rimejk paket.

Resident Evil 3 rimejk bi trebalo da bude objavljen za PC (Steam), PlayStation 4 i Xbox igračke sistem 3. aprila 2020. godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password