Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bioware planira veliki redizajn za Anthem i ne odustaje od ovog naslova

Bioware tvrdi da naporno radi na velikim promenama

Tokom jučerašnjeg dana odjeknulo je saopštenje razvojnog tima Bioware u kojem se tvrdi da je u pripremi ogroman redizajn Anthem-a.

EA looter shooter nije počeo svoj život na najsjajniji način, ali šef studija Bioware Kejsi Hadson (Casey Hudson) u blog postu najavljuje velike promene. Kako on tvrdi u planu je kompletan redizajn osnovnog izvođenja, uz veće izazove i bolje nagrade.

Kako bi to bilo ostvareno, posao će biti prepušten jednom timu koji će na raspolaganju imati dovoljno vremena da implementira i testira promene. Hadson nije želeo da saopšti više detalja, poput datuma kada bi apdejt mogao da stigne u igru, ali po svemu sudeći on neće biti spreman uskoro.

Do tad, Anthem će i dalje dobijati novi sadržaj i event-e, uključujući i veliki apdejt za prvi rođendan naslova, tvrdi čelnik studija Bioware.

Promene su i preko potrebne, jer Anthem čak i nakon godinu dana ne deluje kao da je potpuno završen. Nakon izlaska igre i negativne reakcije publike, razvojni tim se suočio sa ozbiljnim problemima, uključujući tu i odlazak jedne od glavnih osoba zaduženih za dizajn igre.

Iz tog razloga gejming novinari i igrači su pomislili da je Bioware odustao od naslova i okrenuo se narednim igrama, ali je istina izgleda bila potpuno drugačija. Sada je jasno da se sprema apdejt poput No Man’s Sky: Next, ali pitanje koje se postavlja je da li je ipak prekasno za Anthem?

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!