Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Splinter Cell sigurno ne izlazi pre 2021. godine

…a možda ni tad. Ni Splinter Cell, a ni Beyond Good & Evil 2 neće stići u skorije vreme!

Ubisoft je objavio svoje planove za period od aprila 2020. do marta 2021. godine, ali u njemu se ne nalaze Splinter Cell i neki drugi veliki naslovi.

Time je privremeno stavljena tačka na sve glasine o novoj avanturi Sam Fisher-a, koja „samo što nije”, kako su pojedini gejming mediji navodili prethodnih meseci.

Umesto toga, Ubisoft planira da objavi pet velikih (tzv. AAA) naslova, od kojih su već potvrđeni Watch Dogs Legion, Gods & Monters i Rainbox Six Quarantine. Preostale dve igre, navodi Džejson Šrijer (Jason Schreier) sa Kotaku-a, su novi nastavci Assassin’s Creed i Far Cry serijala. Mada nijedna od ovih igara nema tačan datum izlaska trenutno, Ubisoft navodi da će tri naslova biti objavljeno između oktobra i decembra ove godine.

Spisak igara koji je otkrio francuski izdavač je interesantan i zato što se na nemu ne nalazi dugoočekivani Beyond Good & Evil 2, kao ni Skulls and Bones. Šrijer objašnjava kako se Skulls and Bones ostvarenje nalazi u velikim problemima, te kako ne bi trebalo da očekujemo da ćemo videti ovaj naslov u doglednoj budućnosti.

O novoj Splinter Cell igri se tokom prošle godine intenzivno pričalo, gde su pojedinci navodili da je nastavak popularne „šunjalice” u planu, ali Ubisoft do sad nije komentarisao ove glasine. Prethodne igre iz serijala trenutno možete da odigrate putem Uplay+ pretplate.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!